Home - Nieuwesimonly.nl
Je bent hier: > Over ons

Over Nieuwesimonly.nl

Nieuwesimonly.nl is dé makkelijke en snelle sim only vergelijker. Onafhankelijk, overzichtelijk en altijd actueel!

Mobiel bellen is bijna een eerste levensbehoefte. Daarom is het handig en makkelijk als er een vergelijk website is die makkelijk en snel een overzicht geeft van alle actuele prijzen en aanbieders, in één overzicht. Iedere dag wordt er hard gewerkt aan onze prijsoverzichten. Daarnaast publiceren we ook de laatste onwikkelingen op het gebied van sim only en goedkoop mobiel bellen.

We controleren de hele dag door of alle prijzen actueel zijn en updaten direct waar dat nodig is.

Wat zijn we wel, en wat niet?

Nieuwesimonly.nl is een onafhankelijke vergelijker van sim only abonnementen. En met onafhankelijk bedoelen we ook echt onafhankelijk. Wij vergelijken objectief de vele abonnementen die aangeboden worden op het gebied van sim only. Veel vergelijkers werken met een vergelijkingsmodule die ontwikkeld is door een derde (commerciële) partij. Wij hebben onze eigen vergelijkers die in eigen huis zijn bedacht, ontwikkeld en geoptimaliseerd. Doordat alles door ons zelf gemaakt is weet je zeker dat je het beste sim only abonnement vindt dat bij jouw past.

Wij zijn geen sim only aanbieder en kunnen je niet aansluiten op een mobiel netwerk. We hebben ook geen afspraken met een telecomaanbieder of een webshop. Op onze website kan je geen aankopen doen of contracten afsluiten.

Onze missie en visie

Mobiel bellen is al duur genoeg. Door het grote aanbod is het moeilijk overzicht te krijgen. Veel mobiele bellers gaan één keer per jaar of per twee jaar kijken wat er allemaal te koop is. Wij willen je informeren over actuele prijsontwikkelingen en hierbij onafhankelijk advies geven. Wij willen er voor zorgen dat geen onnodige kosten maakt voor je mobiele abonnement en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht:
BenVodafonehollandsnieuwekpnt-mobilesimpelsimyoyoufonetele2telfortrobin mobile