In onze sim only top 5 kijken we naar de beste abonnementen voor de beste prijs. We hebben een keus gemaakt uit verschillende abonnementen. Van alles onbeperkt tot een beetje bellen en een beetje internet. In onze top 5 is dus voor iedereen een passend abonnement te vinden.

 

Tele21. Tele2

Unlimited abonnement, 24 maanden

Prijs: €25,- per maand

Voor iedereen die veel belt en/of heel veel internet op zijn mobiele telefoon is dit het beste sim only abonnement. Alles onbeperkt voor 25 euro per maand. Met maximaal 4G internet. Bij dit abonnement dus nooit zorgen dat je buiten je bundel gaat. Overigens kan je dit abonnement ook krijgen als maandelijks opzegbaar voor 1 euro meer per maand: €26,-. Stiekem ook wel een aanrader.

Bekijk dit abonnement

 

Ben2. Ben

100 minuten en 500MB, maandelijks opzegbaar

Prijs: €8,-

Op nummer 2 staat het goedkoopste abonnement dat je maandelijks kan opzeggen met internetbundel. Niet te veel belminuten. Genoeg mobiel internet om af en toe te internet en een WhatsApp te versturen. Dit is een ideaal abonnement voor de rustige beller en internetter die niet vast wil zitten aan een lang mobiel contract.

Bekijk dit abonnement

 

Youfone3. Youfone

300 minuten 6GB, maandelijks opzegbaar!

Prijs: €12,00

Nog een mobiel abonnement dat je maandelijks kan opzeggen (we zijn er gek op!). Dit is het beste sim only abonnement maandelijks opzegbaar met een gemiddelde tot grote databundel. Wil je dus veel internetten, maar bel je niet zoveel en wil je niet vastzitten aan een lang contract, dan is dit jouw abonnement

Bekijk dit abonnement

 

Simpel4. Simpel

50 minuten of 500 sms en 250MB, 24 maanden

Prijs: €2,50

Heb je genoeg van prepaid en opwaarderen en wil je zo goedkoop mogelijk toch altijd bereikbaar zijn? Dit Simpel abonnement kost maar €2,50 per maand en daarvoor krijg je ook nog 125 belminuten, 1000 sms en 250MB internet. Genoeg MB’s om af en toe een WhatsApp bericht te versturen (zonder foto!), en je bent altijd bereikbaar. Gooi je prepaid dus maar de deur uit!

Bekijk dit abonnement

 

Robin Mobile5. Robin Mobile

Entree – Alles onbeperkt, 3G internet tot 1Mbps. Maandelijks opzegbaar.

Prijs: €14,95

Op 5 staat weer een onbeperkt alles abonnement. Met het Robin Mobile Entree abonnement bel je onbeperkt en ben je onbeperkt online voor maar €14,95. De enige beperking is je internet snelheid. Deze is beperkt op 1Mbps. Dit is genoeg snelheid om te surfen op internet, WhatsApp berichten te versturen zonder al te grote foto’s en video’s. Voordeel is ook nog dat dit abonnement maandelijks opzegbaar is!

Bekijk dit abonnement

Voor iedereen is er een passend sim only abonnement. De Sim Only Top 5 van Nieuwesimonly.nl helpt je bij het vinden van een passend sim only abonnement. Wil je zelf zoeken naar een passend sim only abonnement, ga dan naar onze pagina waar je alle sim only abonnementen kan vergelijken.