Goedkope Nokia 2 met grote accu komt naar Nederland

geplaatst in: Nokia | 0

De nieuwe Nokia 2 komt zeer binnenkort naar Nederland. Dit heeft de Chinese producent van de Nokia 2, HDM Global bekend gemaakt. Het toestel is onlangs gepresenteerd in India en het was toen nog niet bekend dat deze ook naar Nederland zou komen. De Nokia 2 is een smartphone met goede specificaties en een prima prijs.

Afgelopen Oktober werd de Nokia 2 gepresenteerd en het toestel was bedoeld voor de zogenaamde opkomende markten zoals China en India. Hierdoor was het onzeker of wij de Nokia 2 ook in de Nederlandse winkels zouden gaan zien. De Nokia 2 wordt in Nederland het budget model van Nokia, maar is voor een grote doelgroep heel interessant. Met een adviesprijs van €119,- is de Nokia 2 heel goedkoop, vooral als je de specificaties bekijkt.

Nokia 2 specificaties

Het beeldscherm van de Nokia 2 is 5 inch groot en heeft een HD resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap vinden we een 1,3Ghz quad-core processor, 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Deze opslagruimte is uit te breiden met een MicroSD-kaart to 128GB.

Op de achterkant heeft de Nokia 2 een 8 megapixel camera en aan de voorkant zit een 5 megapixel selfie-camera. Voor een toestel in deze prijscategorie is dat toch behoorlijk. Leukste specificatie is toch wel de accu. Dit wordt er één met een capaciteit van maar liefst 4100mAh. Dit is een grote accu in vergelijking met de concurrenten, die het vaak met de helft van de capaciteit moeten doen.

De Nokia 2 is dus een prima toestel voor iedereen met een laag budget en niet al te hoge eisen. Met een prijs van 119 euro is de Nokia 2 misschien wel de beste koop in het lage segment. Heb je interesse in de Nokia 2 ga dan binnenkort naar de Mediamarkt. Daar zal de Nokia 2 binnenkort exclusief verkrijgbaar zijn.

Jelmer Penninga
Volgen Jelmer Penninga:

Nieuwesimonly.nl

Redactie

Jelmer Penninga
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *