T-Mobile stopt met ‘Basis sim only’

geplaatst in: Providernieuws | 0

T-Mobile heeft een verandering aangebracht in zijn aanbod van sim only abonnementen. De telecom aanbieder stopt met de ‘Basis’ sim only abonnementen. Vanaf vandaag zijn alleen nog de sim only abonnementen onder de naam ‘Go sim only’ te verkrijgen. In deze Go sim only abonnementen brengt T-Mobile wel een aantal wijzigingen aan.

Het nieuwe aanbod van abonnementen laat zien dat T-Mobile de Basis en Go sim only abonnementen als het ware heeft samengevoegd. Voorheen waren alle abonnementen in de Go reeks met onbeperkt bellen en sms. Nu is daar de optie aan toegevoegd dat je ook kan kiezen voor 120 belminuten of sms.

Naast de wijzigingen in de belminuten en sms heeft T-Mobile ook een aantal veranderingen aangebracht in de databundels. Er waren al databundels te krijgen met 1GB, 5GB, 10GB en onbeperkt internet. Nu zijn daar twee bundels bijgekomen van 0GB (geen internet) en een bundel van 2GB. Naast de wijzigingen heeft T-Mobile ook een leuke aanbieding op dit moment. Bij de internetbundels van 5GB en 10GB krijg je de eerste maand onbeperkt mobiel internet.

Met deze aangebrachte wijziging kunnen we concluderen dat T-Mobile zijn sim only aanbod versimpelt heeft. De bundels lijken sterk op de Stel Samen bundels die T-Mobile een tijd gelden aanbood. Verschil bij de Basis en Go sim only abonnementen zat ook in de internetsnelheid. Deze snelheid is nu weer gelijk getrokken.

Hieronder twee afbeeldingen met de verschillen de bundels die nu verkrijgbaar zijn. De getoonde prijzen zijn van de 2-jarige sim only abonnementen.

Vergelijk hier sim only abonnementen van T-Mobile 

Jelmer Penninga
Volgen Jelmer Penninga:

Nieuwesimonly.nl

Redactie

Jelmer Penninga
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *