Simyo verhoogt bundels en introduceert nieuwe grote databundel

geplaatst in: Simyo, Telecomnieuws | 0

Mobiele provider Simyo heeft een aantal veranderingen doorgevoerd in het aanbod aan bel- en databundels. Een aantal bundels worden in prijs verlaagd en een nieuwe databundel van maar liefst 8GB wordt door Simyo aan het assortiment toegevoegd. Dit maakt Simyo bekend in en persbericht.

Wat betreft de belbundels wordt alleen het onbeperkt mobiel bellen goedkoper. Bij een abonnement voor een jaar wordt deze bundel 11 euro per maand en bij een abonnement voor een maand kost de bundel 12 euro per maand. Grootste veranderingen vinden plaats bij de internetbundels. Er komt een nieuwe grote databundel van 8GB. Deze gaat 16 euro kosten bij een jaar-abonnementen en 17 euro bij een maand-abonnement. De databundels van 2GB en 4GB worden goedkoper. 2GB bundels worden 9 euro bij een jaar-abonnement en 10 euro bij een maand-abonnement en de 4GB bundel wordt 12 euro bij een jaar-abonnement en 13 euro bij een maand-abonnement. Hieronder zie je een infographic van Simyo met de nieuwste bundels.

We internetten steeds meer

Net als veel andere mobiele providers speelt Simyo in op het steeds groter gebruik van mobiel internet. Al jaren is de trend dat we steeds meer internetten op onze mobiele telefoon. Smartphone schermen worden steeds beter en ook het mobiel netwerk is steeds meer geschikt om grote hoeveelheden data te versturen. Video kijken en live streamen is nu zelfs mogelijk via 4G internet, iets wat een paar jaar geleden nog ondenkbaar was.

We verwachten dan ook dat de komende tijd de prijzen voor mobiele internet verder gaan dalen en dat databundels groter worden. Met het nieuwe 4G en 4G+ is de capaciteit beter geworden. Er gaan zelfs al geruchten dat 5G er snel aan zal komen.

Wie is Simyo?

Simyo is aanbieder van prepaid en sim only abonnementen. De abonnementen die aangeboden worden zijn vooral korte contracten, zoals maand-abonnementen en jaar-abonnementen. Simyo is een dochteronderneming van de KPN en maakt ook gebruik van het netwerk van de KPN. Al een aantal keer is Simyo uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland met vooral een uitstekende score op de klantenservice.

Jelmer Penninga
Volgen Jelmer Penninga:

Nieuwesimonly.nl

Redactie

Jelmer Penninga
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *