KPN komt met nieuwe abonnementen

geplaatst in: KPN, Providernieuws | 0

KPN past per direct zijn mobiele abonnementen aan. KPN introduceert nieuwe bundels met meer verschillende mogelijkheden voor bellen en internetten en bellers krijgen meer data voor minder geld. De nieuwe bundels zijn per direct actief en kunnen ook per direct vergeleken worden in onze vergelijker.

Bij alle abonnementen is het voortaan mogelijk om te kiezen voor 150 belminuten/sms of voor onbeperkt bellen en sms. Voor 2 euro meer per maand bel je al onbeperkt. Hierbij komt ook de keuze voor meer verschillende databundels. In totaal zijn er 6 verschillende databundels mogelijk variërend van 0GB tot 100GB. Klanten met een nieuw abonnement kunnen ook iedere maand de belbundel kosteloos wijzigen. Bellen naar andere landen binnen de EU zit voortaan standaard in het abonnement.

Hieronder een overzicht van de nieuwe bundels van de KPN:

kpn sim only

Getoonde prijzen van de abonnementen zijn van tweejarige abonnementen. Klanten die meerdere diensten van de KPN afnemen verdubbelen hun belminuten, sms en databundel. Het combineren van meerde diensten wordt KPN Compleet genoemd.

 

 

Jelmer Penninga
Volgen Jelmer Penninga:

Nieuwesimonly.nl

Redactie

Jelmer Penninga
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *