Nu tijdelijk meer belminuten en data bij Hollandsnieuwe

geplaatst in: Hollandsnieuwe | 0

Sim only provider Hollandsnieuwe verhoogt tijdelijk zijn bel- en internetbundels. De nieuwe actie van Hollandsnieuwe heet ‘Koele Kortingen’ en duurt tot 3 februari 2019. Bij deze Koele Kortingen actie krijg je tijdelijk extra belminuten sms en internet MB’s.

Hollandsnieuwe werkt met een zogenaamde alles-in-1 bundel. Je krijgt een aantal eenheden en die staan voor een belminuut, een sms of een MB. Bij een bundel van 1000 heb je dus 1000 belminuten, 1000 sms of 1000MB. Tijdens de actie krijg je meer ‘eenheden’. Bij de bundels van 1000 en 2000 krijg je tijdelijk 1000 minuten, sms of MB’s extra. Bij de bundels van 3000 en 5000 krijg je tijdelijk 2000 minuten, sms of MB’s extra. De prijzen van de verschillende bundels zijn hetzelfde. Zie hieronder de prijzen voor 2-jarige abonnementen:

hollandsnieuwe koele kortingen

De extra bundels zijn ook van toepassing op de 1-jarige abonnementen. Deze 1-jarige abonnementen zijn 1 euro duurder dan de 2-jarige abonnementen. Bij Hollandsnieuwe is het ook mogelijk om een bundel te kiezen met onbeperkt bellen en sms. De bundel kan dan volledig voor mobiel internet gebruikt worden.

Hollandsnieuwe is een zogenaamde virtual provider en maakt als enige virtuele provider gebruik van het Vodafone netwerk. Wil je dus goedkoop mobiel bellen en daarbij gebruik maken van het Vodafone netwerk, dan is Hollandsnieuwe een goedkope optie. Bekijk hier Hollandsnieuwe sim only abonnementen.

Jelmer Penninga
Volgen Jelmer Penninga:

Nieuwesimonly.nl

Redactie

Jelmer Penninga
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *