Sim only maandelijks opzegbaar is het beste mobiele abonnement

geplaatst in: Keuzehulp | 0

In de wereld van mobiele telefoons en mobiele abonnementen zijn veel varianten mogelijk. Hoe wil je het hebben? Een abonnement met telefoon? Een los toestel met sim only? Of toch prepaid? Er zijn heel veel variaties en mogelijkheden. Ook bij sim only kan je genoeg kiezen. Er zijn veel verschillende aanbieders en veel verschillende abonnementen. Maar van alle mogelijkheden is de sim only maandelijks opzegbaar de beste variant. Waarom? Dat leggen we je uit.

Je sim only zelf samenstellen

Het is gelukkig niet meer zo dat je bij een grote databundel ook veel belminuten moet afnemen. Je kiest zelf je bundels en ook de looptijd van je abonnement. Bij een mobiel abonnement kan je kiezen uit twee verschillende looptijden: 12 maanden of 24 maanden. Bij een sim only heb je nog een derde variant: het abonnement dat je maandelijks kan opzeggen. Dat klinkt wel heel mooi. Ben je niet tevreden, dan zeg je zo snel mogelijk op en ben je met een maand van je contract af.

Vergelijk sim only maandelijks opzegbaar

Geen risico

Een proeftijd is niet nodig bij een sim only dat je maandelijks weer op kan zeggen. Je kan dus rustig eens die provider of aanbieder uitproberen waar je misschien je twijfels over had, maar wel heel goedkoop is. Nu kan je zelf kijken of het bevalt. Als je daarbij ook weet dat je altijd je nummer mee kan nemen, dan loop je geen enkel risico.

Sim only maandelijks opzegbaar aanbieders

Bij welke aanbieders kan je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten? Dit worden er steeds meer. Op dit moment zijn er vijf aanbieders. Dit zijn Tele2, Youfone, Ben, Simyo en Robin Mobile. Hierbij maken Youfone, Simyo en Robin Mobile gebruik van het KPN netwerk en Ben van het T-Mobile netwerk. Wat betreft netwerk is er dus altijd genoeg keuze.

De aanbieders hebben veel verschillende abonnementen die je maandelijks kan opzeggen. Wat betreft de prijs is het bij vrijwel alle aanbieders hetzelfde. Gemiddeld is een maandelijks opzegbaar abonnement 2 euro duurder dan de een abonnement voor 12 of 24 maanden. Ben je zeker van een aanbieder dan is het voordeliger om een langer abonnement af te sluiten.

De ultieme vrijheid

Bij een maandelijks opzegbaar sim only abonnement geniet je van de ultieme vrijheid wat betreft mobiel bellen. Het is goedkoper dan prepaid en je bent vrij om over te stappen wanneer je maar wilt. Een maandelijks opzegbaar abonnement is ook een goed tussenstap als je aan het wachten bent op de lancering van een nieuwe telefoon. Je betaalt wel iets meer voor je abonnement, maar vrijheid is wel wat geld waard.

Jelmer Penninga
Volgen Jelmer Penninga:

Nieuwesimonly.nl

Redactie

Jelmer Penninga
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *